Drake újabb történelmi rekordot döntött - ifaktor
Drake

Ezúttal a The Beatles együttesének kellett lemondania a trónról, melyen 55 évig ülhettek.


Drake neve aligha ismeretlen azon emberek számára, akik szeretik az R&B zenét. A torontói rapper, a napokban újabb rekordot ünnepelhetett, miután a "Staying Alive" című dala bekerült a BillBoard Hot100-as listájának a legjobb 5 zeneszáma közé.

A rekordot pedig részben DJ Khaled producernek is köszönheti, akivel közösen együtt dolgozva adták ki a Bee Gees világhírű számának feldolgozását.

EZZEL A DALLAL PEDIG EGYEDÜLIKÉNT ÉRTE EL, HOGY IMMÁRON 30 DALA IS BEKERÜLT A BILLBOARD TOP5-ÖS LISTÁJÁBA, AMIVEL A THE BEATLES 55 ÉVES REKORDJÁNAK INTETT BÚCSÚT.

Drake több, mint tíz éve ért el áttörő sikert zenei karrierjében, mikor 2009-ben megjelent az első általa kiadott mixtape, mely a "Best I Ever Had" címet kapta. Ettől a ponttól kezdve pedig folyamatosan szállította a sikeresebbnél sikeresebb slágereket, olyan előadókkal együtt dolgozva, mint Rihanna, Wiz Kid, Migos, DJ Khaled, Travis Scott és még megannyi hollywood-i sztár.

A Billboard egy Twitter-posztban osztotta meg, hogy a kanadai rapsztár, valóban átadta a The Beatles 55 éves rekordját a múltnak, akik a karrierjük során 29 egyedi dalt juttattak fel a legjobb ötbe az amerikai listán.


Ne hagyd ki!