Dukai Regnia ezt a könyvet ajánlja most - ifaktor
Dukai Regina vaj bőr üléses autójában ül és mosolyog

Korábban már többször is beszámoltunk róla, hogy a népszerű influenszer, Dukai Regina imádja a könyveket és szívesen osztja meg olvasási élményeit rajongóival. Ezúttal egy különleges könyvet ajánlott nekik.


A könyv címe, már önmagában azonnal felkelti az érdeklődésünket, hiszen a címe egy ősi titkot rejt, amit az emberiség a kezdetek óta kutat.

Regina elárulta, hogy az olvasmányt Eddie Jaku írta és A világ legboldogabb embere címet kapta.

„Amikor megláttam ennek a könyvnek a borítóját és a rajta mosolygó bácsit >>A világ legboldogabb embere<< címmel, akkor még fogalmam sem volt, hogy miről ír a könyvben, de azt tudni akartam, hogy vajon mi a titok"

- kezdte Regina bejegyzését, majd így folytatta:

„Mitől lesz valaki a világ legboldogabb embere. Aztàn miután kiolvastam egyértelművé vált, hogy nincs igazán nagy titok. Értékelni kell az èlet legapróbb örömeit, szeretni kell azokat, akik feltètel nélkül szeretnek minket, segítenek és ott vannak velünk a legszörnyűbb pillanatokban is, hiszen nem tudhatjuk, hogy meddig lehetünk még egymás mellett… és valamilyen úton-módon megtalálni/meglátni a rosszban a jót vagy legalább hinni, hogy valahol mélyen ott lapul…
Edith Eva Eger után ismét egy olyan valakiről olvastam, aki megjárta a poklok poklát, a legszörnyűbb haláltáborokat, melyekről fájdalmasan őszintén beszél Eddie Jaku (Abraham Jakubowicz ) , mindeközben végig bizakodó marad, pedig bőven lett volna rá oka, hogy az élete hátralévő részében a mosoly elkerülje az arcát. Szeretném, ha ezt a könyvet elolvasnák azok a fiatalok, akik azt gondolják, hogy idegesítőek a szüleik, akik azt hiszik, hogy a legnagyobb baj az, ha az imádott fiú/lány nem szereti őket viszont, akik fintorognak az ételre, amit a nagyszüleik vagy a szüleik eléjük raknak. Olvassátok el kérlek és talán ráébredtek, hogy mennyire csodás valójában az életetünk és mennyire nem kell megküzdenünk a kényelemért, a meleg szobáért , a finom ételért, a biztonságunkért. Ami számunkra teljesen természetes most, az egykor (és most is ) nagyon sokaknak csak álmodozás témája lehetett"

- osztotta meg élményét követőivel Regina, amit ide kattintva látatsz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!