Durva Billie Eilisht animálva – nézd meg a Disneyvel készült koncertfilmjének előzetesét - ifaktor
Billie Eilish zöld háttér előtt szőke hajjal

A szóban forgó film, szeptember 3-tól, a Disney +-on lesz megtekinthető.


Egy friss és ropogós előzetessel kényezteti a Billie Eilish rajongókat a Disney, hiszen új kisfilmet láthatunk a közelgő koncertfilmjéből. A „Happier Than Ever" című album bemutatójával együtt.

A kizárólagosan Disney+ által forgalmazott „Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" mind a 16, az albumon rajta lévő szám, színpadi előadását mutatja be. Néhány szám erejéig ugyanakkor láthatjuk majd Eilisht, amint a los angelesi filharmónikus zenekarral és a los angelesi gyermekkórussal énekel majd, meg persze testvérével Finneasszal.

A Robert Rodriguez által rendezett és Patrick Osborn által animált filmből, egy 30 másodperces jelentet láthattok, amiben Eilish egy kanapén ül, mielőtt egy teljesen animált karakterré változna.

Eilish ezt mondta a sajtó konferencián:

"Az, hogy így mutathatom be az albumomat és annak a városnak szánhatom ezt, ahol felnőttem és amit annyira imádok, nagyon izgatottá tesz. Remélem szeretni fogjátok."

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a film, addig pedig nézzétek bátran az előzetest és várjátok a szeptember 3-at, ahol mindenre fény derül majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!