Dwayne Johnson luxusingatlant vett édesanyjának - ifaktor
Dwayne Johnson egy konditeremben mosolyog

A világhírű színész, Dwayne Johnson úgy döntött, hogy édesanyja felé szeretetét hogyan fejezhetné ki máshogy, mint egy egyedi házzal.


A színész sosem felejti el, hogy honnan jött. A mára milliárdossá vált Johnson, családjának, barátainak szeretne visszaadni mindabból a sok jóból, ami neki jutott és ezért hatalmas tisztelet övezi a nevét. Egy mostani Instagram-videójában láthatjuk, ahogy édesanyját egy vadiúj házzal lepi meg és természetesen megtudhatjuk azt is, miért is ez a hatalmas ajándék.

„Amikor kisgyerek voltam, útáltam amikor anya sírt. Most ezek már örömkönnyek. Az elmúlt időszakban volt szerencsém több házat is vásárolni neki, de volt egy ház, amire kifejezetten vágyott. Elmondta, hogy szeretné, ha az életen át tartó utazása legutolsó megállója ebben a házban lenne. Anya, nincs jobb érzés, mint boldoggá tenni téged – üdv itthon!”

-írta

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!