Dwayne Johnson most először próbálta ki ezt a gyorséttermet - ifaktor
Dwayne Johnson fekete pólóban egy forgatáson

A Szikla elárulta, mi a véleménye a gyorskajáról.


Hétfőn az Instagramján megosztott videóban Dwayne Johnson azt állította, hogy még soha nem evett In-N-Out burgert, és dokumentálta az első alkalommal szerzett tapasztalatait.

„Az ok, amiért ez már történelmi pillanat az, hogy ez az első alkalom, hogy kipróbáltam egy In-N-Out hamburgert vagy In-N-Out sült krumplit, bármit az In-N-Outtól. Soha nem próbáltam még, így ez az első.”

-mondta az egykori pankrátor.

A tányérján két dupla hamburger és két sült krumpli volt. Továbbá két különböző típusú Teremana tequilája is volt, hogy azt párosítsa a csaló étkezéshez.

A videó képaláírásában Johnson elmondja az ítéletét az első In-N-Out étkezéséről és felfelé mutató ujjú emodzsival jelzi, hogy a gyorskaja elnyerte a tetszését.

Tudta-e?

Az In-N-Out-ot Amerikában főként a nyugati parton árusítják, és a friss összetevőkről ismert. Webhelyük szerint soha nem fagyasztják le, nem csomagolják előre vagy sütik mikrohullámú sütőben a termékeiket. A Mashed szerint a „minőség iránti elkötelezettségük” és a pogácsák lefagyasztásának megtagadása miatt csak a kaliforniai és texasi pogácsaüzemeik 300 mérföldes körzetében üzemeltetnek üzleteket.


Ne hagyd ki!