Dwayne Johnson kislánya pankrátor nevet választott magának - ifaktor
Simone Johnson macskájával

Dwayne Johnson fényes karriert kapott a pankrátor világtól, amiben most elhivatott lánya követi őt.


Simone Johnson nem csak azt jelentette be hivatalosan, hogy visszatér a WWE-be, de azt is, hogy mi lesz a neve. Dwayne Johnson lánya még 2020-ban írt alá szerződést a „pankrátor ligával”, de három térdműtéten esett át, ami megnehezítette a visszatérését.

Simone egyszerű, de annál frappánsabb nevet választott magának. Mostantól a közönség csak Ava Raine-ként emlegetheti majd. A szándékról és visszatérésről megszólalt a korábbi legenda Triple H, aki a pankrátorból lett színész idejében tevékenykedett a ligában.

Tudom, hogy nála megvan minden, ami ehhez kell. Az apjától örökölte a sport szeretetét.
Ha megkérdezné Rockot, nincs semmi ahhoz fogható, mint az ő sokkoló kapcsolata az emberekkel. Mindez a WWE-ben eltöltött idejéből fakad. Ez iránti szeretete pedig tagadhatatlan. Szerintem ő is ezt látja. A vérében van - ha valami olyasmire vágyik, amivel foglalkozni akar.
Tudom, hogy ő is nagy tehetség, mint én, hogy folytatja a tanulást és mindent a megfelelő módon csinál. Tudom, hogy azt hiszi, hogy ez egy csodálatos üzlet és azt is tudom, hogy büszke lenne, ha részese lehetne ennek az egésznek. Nehéz nem észrevenni őt.

- nyilatkozta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!