Dwayne Johnson lélegzetelállító farmot vásárolt magának - ifaktor
Dwayne Johnson fekete pólóban egy forgatáson

Johnson egy rendkívül gyönyörű farmot vásárolt magának a georgiai Atlanta mellett.


A színész egyik üzleti cége vásárolta meg az ingatlant, az Atlanta mellett található Powder Springs kisvárosában. A színész 9.5 millió dollárt, mintegy 2 milliárd 850 millió forintot fizetett ezért a szépségért, viszont kommentálni egyelőre még nem akarta a vásárlást.

A 14 ezer négyzetméter telekterületen egy 8 hálószobás ház terül el, amelyet 5 fős családjának vásárolt a színész. A főépület 2002-ben épült és kőből készült kandallókat, egyedi borospincét és egy sósvizű medencét is kapott.

Az elegáns otthon a francia vidékekből inspirálódott, beleértve a külső, részletes kőburkolatot, a nagy nyílászárókat és a rusztikus belső tereket. Mellé pedig kapunk még egy faburkolatú, hangulatos, ólomüveggel ellátott könyvtárat is.

A család mind ezek felett birtokában lesz majd egy teljesen felszerelt lófarmnak is, 12 istállóval és egy gyönyörű kilátással bíró lovagló területnek is. Az ingatlan keresés azután kezdődött, hogy Johnson elvette feleségül barátnőjét, Lauren Hashiant.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!