Erre a szerepre fáj a foga Dwayne Johnsonnak - ifaktor
dwayne johnson narancssárga pólóban

Dwayne Johnson úgy döntött, hogy bedobja a nevét azon színészek listájába, akik indulnak minden idők egyik legsokrétűbb szerepéért.


Szinte sorban állnak a világhírű férfi színészek a különleges szerepért, miután megtudták, hogy Daniel Craig visszavonult. Igen! A 007-es ügynök szerepéről van szó, akinek olyan nevek állnak sorban a megtestesítéséért, mint Idris Elba, Henry Cavill, Tom Hardy, vagy Regé-Jean Page.

Ehhez a csapathoz csatlakozott most Dwayne Johnson, akinek elmondása szerint köze van a Bond-franchisehoz, ugyanis a nagyapja volt Bond ellenfele az 1967-es „You Only Live Twice" című filmben. Ekkoriban a különleges ügynököt Sean Connery alakította.

Johnson a legfoglalkoztatottabb színész Hollywoodban, számos filmje jelenik meg futószalag szerűen. Azonba mégis Bond karaktere felvillanyozta annyira, hogy sorban álljon érte. Szeretne nagyapja nyomdokaiba lépni, de nem mint rosszfiú, hanem mint James Bond.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!