Te meg mernéd fenyegetni Dwayne Johnsont? - ő megtette - ifaktor
Dwayne Johnson konditeremben egy fehér pólóban

Dwayne Johnsont enyhén szólva finom megkérte az amerikai női labdarúgó válogatott csapatkapitánya, hogy változtasson, mielőtt ügyvédek kerülnek bevonásra.


Megan Rapione, az egyik legsikeresebb női futballista a mai világban, szentül hiszi, hogy Dwayne Johnson legújabb projektjéhez lemásolta menyasszonyának logóját. Ezért pedig arra szólította fel a színészt, hogy változtassa meg az egészet, mielőtt szólna néhány ügyvédnek.

Természetesen az esetről megkérdezték a focistát, hogy miért gondolja ezt? Erre pedig a közösségi médiáján keresztül adott választ. Elmondása szerint Dwayne legújabb projektjének logója, több mint furcsán hasonlít menyasszonya, a világhírű kosaras, Sue Bird Togetherxr cégének logójához.

Rapione ezt írta Twitterre:

„Ez kicsit gáz. Az egyetlen dolog amit The Rock és az új XFL2023 felmutathat, az egy válasz egy jogi felszólításra, valamint egy teljesen új márka logó és arculat.”

Ezt követően pedig Sue Bird is kiposztolt egy képet a furcsa esetről.

Egyelőre arról még nincs hír, hogy Dwayne Johnson válaszolt volna-e a történtekre, de az biztos, hogy könnyel elfajulhat ez a fenyegetőzés, okszerű magyarázat hiányában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!