A DWTS óta eltűntek Tóth Andi negatív kommentelői - ifaktor
A DWTS óta eltűntek Tóth Andi negatív kommentelői

Az nem kérdés, hogy az énekesnő, Tóth Andi az egyik legszenzációsabb sztárja a DWTS műsorának. Számtalan dicséret érkezett rá és párjára, nem csak a zsűritől, de ellenfelétől, Demcsák Zsuzsától is.


Azonban azt is észrevettük, hogy mintha a közösségi platformjain a rajongóinak száma is gyarapodott volna és hirtelen, mintha eltűnt volna minden negatív komment posztjainál.

Ez csak azért is meglepő, mert Andit az utóbbi időben rendesen szétszedték Instagram-oldalán a kommentelők. Azonban ez egy másik rajongójának is feltűnt és egyértelműen a műsorral tudta összekötni a jelenséget.

„Nnna ilyenkor mivan irígy kis régóta kommentelők, és beszólogatók🤣🤣🤣ugye ugye??? Na most lehet kételkedni a tehetségében! 👏👏👏Gratulálok Andi neked ezt a versenyt meg kell nyerned mert ha nem akkor ez egy nagy kamu műsor! Szerintem már eldölt kik a legjobbak"

- szólt hozzá Andi bejegyzéséhez egy lelkes rajongója.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy Andinak nagyon jót tett a DWTS műsora és mindenki abban bízik, hogy ő és párja Andrei nyerik meg a versenyt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!