Dzsudzsák Balázs megint luxusautója miatt került bajba - ifaktor
Dzsudzsák Balázs egy focimeccsen mezben
Dzsudzsák Balázs újra követői céltáblájává vált, ugyanis újdonsült márkanagykövetként egy 20 milliós luxusautó tulajdonosa lett. Ezt pedig követői határozottan nem nézték jó szemmel és többen hangot is adtak véleményüknek.


A Volkswagen, Audi, Škoda márkakereskedés és márkaszervíz tette közé egy bejegyzés formájában Instagram-oldalukon, hogy Dzsuzsák Balázst választották márkanagykövetüknek. Ebből kifolyólag pedig egy 320 lóerős Volkswagen Arteon tulajdonosa lett, amely körülbelül 20 millió forintba kerül.

Követői viszont nem gondolták úgy, hogy a sztárfocista megérdemelné a luxusautót. A poszt alá durvábbnál durvább kommentek érkeztek.

,,Minősíti az autószalont is, hogy ennek a lejárt lemeznek adtátok használatra."
,,néha lehetnél a nagyképüség mellett adományozó, hiszen megfulladsz a millióidba Nincs lelkiismeret futdalásod, van aki aprópénből él te meg itt rázod a rongyot. Ez egy pofálanság"
,,A fizetéséből is csak 15 %-ot adózik, mert focista!!!"
,,Ez a lényeg. Focizni nem, de helyezkedni, szerepelni annál jobban tud."

-érkeztek a sértőbbnél sértőbb hozzászólások a bejegyzéshez.

Még régi malőrjét is többen felemlegették, hiszen nem ez az első alkalom, hogy Dzsudzsák Balázs autója miatt került bajba. 2015-ben a Lánchídon kifogyott autójából a benzin és ezzel óriási dugót okozott.

,,Remélem tudja hol kell nézni azt hogy mikor üres a tank és nem áll le a hídon. És nem téveszti össze a két bal lábát sem."
,,Akár egy jövedelmező befektetésnek is lehet venni ezt. Amikor ebből is kifogy valahol az út közepén a benzin, majd 5000/literért eladjuk neki a sajátunkat."

-írták a követők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!