Brutálisan drága házba költözött Joe Jonas és Sophie Turner - ifaktor

Költöztetik a családot a télre és Joe Jonas nem adja lentebb.


Joe Jonas és Sophie Turner úgy tűnik, hogy a tél elől egy gyönyörű házba menekülnek Miamiba, ahol a leginkább sem fukarkodnak a hűhóval. Elképesztő ház a vízparton, potom 3.5 milliárd forintnak megfelelő dollárért.

TMZ

Az újdonsült család egy éves kislányukkal Willával költöznek és nem bízták a véletlenre a luxust és a jóllétet. A ház Bay Pointban, egy exkluzív közösségben található, Yachttal és minden egyéb finomsággal.

TMZ

Maga a ház 10.416 négyzetméter, 6 szobával, 8,5 fürdőszobával, edzőteremmel, medencével, szaunával, sütögető hellyel, boros pincével, belső kerttel, amiben egy koi-pontyokkal teli tó található. Egy szóval elég hely egy gyerkőc felneveléséhez.

TMZ

Az egyedüli érdekesség a házvételben, hogy Joe és Sophie nem rég tették ki eladásra 15.000 négyzetméteres házukat Encinoból, de egyelőre nem úgy tűnik mint ha elkelt volna már, tehát azért van mit a tejbe aprítani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!