Brutálisan drága házba költözött Joe Jonas és Sophie Turner - ifaktor
Joe Jonas és Sophie Turner esküvőői képe

Költöztetik a családot a télre és Joe Jonas nem adja lentebb.


Joe Jonas és Sophie Turner úgy tűnik, hogy a tél elől egy gyönyörű házba menekülnek Miamiba, ahol a leginkább sem fukarkodnak a hűhóval. Elképesztő ház a vízparton, potom 3.5 milliárd forintnak megfelelő dollárért.

TMZ

Az újdonsült család egy éves kislányukkal Willával költöznek és nem bízták a véletlenre a luxust és a jóllétet. A ház Bay Pointban, egy exkluzív közösségben található, Yachttal és minden egyéb finomsággal.

TMZ

Maga a ház 10.416 négyzetméter, 6 szobával, 8,5 fürdőszobával, edzőteremmel, medencével, szaunával, sütögető hellyel, boros pincével, belső kerttel, amiben egy koi-pontyokkal teli tó található. Egy szóval elég hely egy gyerkőc felneveléséhez.

TMZ

Az egyedüli érdekesség a házvételben, hogy Joe és Sophie nem rég tették ki eladásra 15.000 négyzetméteres házukat Encinoból, de egyelőre nem úgy tűnik mint ha elkelt volna már, tehát azért van mit a tejbe aprítani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!