Ebbe a sorozatba szerelmes Dobó Ági - ifaktor
Dobó Ági
Nem csoda, hogy annyira kedveli az influenszer ezt a sorozatot, hiszen a fél világ odavan érte!


Nem csoda, hogy annyira kedveli az influenszer ezt a sorozatot, hiszen a fél világ odavan érte!

Dobó Ági az Instagram-oldalán egy valóságos szerelmi vallomást írt a Trónok harca című sorozathoz. A műsorvezetőnő elárulta, hogy férjét is próbálta rávenni: nézze vele a maratoni hosszúságú szériát, ám egyelőre sikertelenül.

van itt BÁRKI, aki nem látta a Trónok harcát?…Csabin kívül, természetesen….akit próbálok rávenni, hogy itt a tökéletes alkalom, mert én is most nézem újra -és jelentem ugyanolyan függőséget okoz, mint elsőre, úton, útfélen nézem, amikor csak tehetem! És, hogy miért most? Azért, mert augusztus 22-én érkezik véééégre az @hbomaxhungary -re az előzménysorozat, amit annyian, annyira vártunk már: a Sárkányok háza! 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen- ház történeteit meséli el… Én iszonyatosan várom már!”

– áradozott Dobó Ági az Instagram-oldalán a Trónok harca című sorozatról.

Az influenszer azért nézi végig újra az összeesküvésekkel teli fantasy-szériát, ugyanis augusztusban debütál a mintegy 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódó, Sárkányok háza című előzménysorozat.

A sorozat a Targaryen-ház végének kezdetét, valamint a „Sárkányok tánca” néven ismert targaryeni polgárháború előtti eseményeket mutatja be.

A történelem nem a vérre emlékszik. Hanem a nevekre.A Sárkányok háza premierje augusztus 22-én.

Ne hagyd ki!