Ed Sheeran azt hitte magáról, hogy meleg - ifaktor
Ed Sheeron
Ed Sheeran egy holland podcastban mesélt gyermekkoráról. Továbbá arról, hogy sokáig nem volt maszkulin oldala, így volt olyan időszak, amikor azt hitte homoszexuális.


​Ed Sheeran gyermekkori története egy aranyos mesének indult, de a követői visszahangja alapján, nekik ez határozottan nem tetszett. Az énekes arról beszélt, hogy kiskorában nem fedezte fel maszkulin oldalát, inkább femininnek tartotta magát.

"Határozottan van egy nagy női oldalam. Szeretem a musicaleket, szeretem a popzenét, imádom Britney Spearst. A férfias oldalam valószínűleg megáll a sörivásnál és a foci nézésnél. Gyerekkoromban egy ideig azt hittem, hogy meleg vagyok."

— nyilatkozta.

​A követői azonban ezeket a tulajdonságokat degradálónak tartja és szélsőséges sztereotípiáknak a meleg közösségben. Továbbá úgy gondolják, ez csupán olcsó marketing és csak új albumát szeretné reklámozni ilyen és hasonló sztorikkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!