Ed Sheeran ezért nem hord magával mobiltelefont - ifaktor
Ed Sheeran gitározik egy koncertjén

Ed Sheeran egy podcastben fejtette ki, hogy mi az oka annak, hogy már 7 éve nem hord magánál telefont.


Az énekes őszintén beszélt arról a Collector’s Edition című amerikai podcastben, hogy milyen okai vannak annak, hogy nem hord magával telefont immáron 7 éve.

Instagram / @teddysphotos

„A telefon használata levertséget és rossz kedvet okozott nálam. Az időm nagy részét alacsony rezgés szinten töltöttem.”

mondta Ed Sheeran aki arra is kitért, hogy az SMS-ek azonnali megválaszolása, pláne ha ennyi van belőle, rendkívül stresszes.

Azt is hozzátette, hogy már rögtön a telefon elhagyás előnyeivel is szembesült, miután az X elnevezésű world tourja után letette a telefont.

„Olyan volt, mintha kihúztam volna a fejemet a homokból. Nem szakítottam meg teljesen a kapcsolatot az emberekkel, csupán redukáltam azokat. Most jelenleg van egy e-mail címem, amit néhány naponta leellenőrzök és válaszolok több 10 üzenetre. Aztán vissza a telefontól tehermentesített valóságba.”

Elmondása szerint nem csak az volt a legjobb a telefon elhagyásában, hogy kevésbé volt frusztrált, hanem az is, hogy több értékes pillanatot volt képes megélni azokkal az emberekkel, akiket szeret.

Szerinte rendkívül vicces, mikor elmegy egy nagy baráti társasággal és azt látja, hogy mindenki nyakig benne van a telefonjában.

Viccesen hozzátette, hogy „Jó kis üzenetek lehetnek.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!