Öngyilkos akart lenni az Éden Hotel sztárja - ifaktor
Mandula Ádám és kisfia, Medox bicikliznek

Mandula Ádám már második alkalommal próbálta meg elvenni saját életét és kis híján múlott, hogy nem torkollott az eset tragédiába. A zenész elárulta, mi okozott neki ekkora lelkifájdalmat.


Az Éden Hotel egykori sztárja, Mandula Ádám másodszorra próbált meg öngyilkos lenni, féltékenység és szerelmi bánat végett. Most jelenlegi párjától való távolléte viselte meg ennyire lelkileg a zenészt. Ádám egyetlen szerencséje az volt, hogy időben kihívták a mentőket.

,,Több mint egy éve alkotunk párt a kedvesemmel, Rékával. Minden időnket együtt töltjük, nemrég pedig vettem egy házat Jászapátiban, ahová együtt költözünk be. A két ünnep között Réka hazament Pécsre a családjához, és bántott, hogy én nem mehettem, nem kaptam meghívást. Egyedül voltam otthon, és még sosem töltöttünk ennyi időt külön. Nem értem el telefonon, aztán előjöttek a démonjaim, azt hittem, biztosan megcsal. Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem.”
,,Befeküdtem a kádba, várva, hogy vége legyen. De nem így lett.”

-nyilatkozta Ádám az esetről.

Az első öngyilkossági kísérletének oka gyermekének születésnapja volt, ugyanis Ádám nem lehetett ott a partin. Akkoriban nem ápoltak jó viszont kisfia édesanyjával, Beával.

,,Nem ez volt az első eset, hogy hülyeséget csináltam. Egy éve nem lehettem ott a kisfiam születésnapján, ami miatt annyira megborultam, hogy megvágtam a kezemet egy törött vodkásüveggel, mert nem akartam élni. A legutóbbi eset óta tiszta vagyok, nem ittam egy korty alkoholt sem, gyógyszereket sem szedtem be. Azt gondolom, nincs szükségem szakemberre, jól megy egyedül is a józan élet.”

– magyarázta Ádám.

Ma már szerencsére a két szülő kibékült egymással és Bea új párjával, Szegedi Fecsoval is jó viszonyt ápol Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!