Horváth Tamás felesége miatt nem beszél testvéreivel - ifaktor
Horváth Tamás Jokerként a Dancing with the Starsban
Horváth Tamás édesapját a Blikk felkereste és a lapnak sikerült is érdekes információkat megtudnia Horváth János „Dagi"-tól...


Kiderült, hogy Horváth Tomi már jó ideje nem veszi fel édesapjának a telefont, aki úgy látja, hogy fia tönkreteszi karrierjét. Ennek egy remek példája szerinte a TV2-nél kialakult botrány a Dancing with the Stars miatt, ahol egyébként a hírek szerint a táncpartnerével való kapcsolata (intim érintések stb. – a szerk.) szintén felesége ellenére voltak – az i-re a pontot végül sérülése tette fel, amely után távozott a műsorból...

Az édesapa legnagyobb fájdalma az, hogy Tamás a testvéreivel sem beszél. Ezt legnehezebben a legkisebb, nyolc és fél éves Beni viseli, aki megtanult kifogásokat keresni a Tamásról kérdező barátainak.

János azt is mondta, hogy amikor Tamás a környező benzinkúton dolgozó húgával összefut, csak akkor áll vele szóba, ha egyedül van.

„Ha a felesége ott van, akkor úgy csinál, mintha nem ismernék egymást. Tudom, hogy kígyót-békát mond rólunk mindenkinek, azt terjeszti, a pénz miatt romlott meg a viszonyunk, de nekünk nincs szükségünk Horváth Tamás pénzére. Neki azonban egyszer szüksége lesz a családjára. Remélem, egyszer belátja és az én ajtóm nyitva áll"

– mondta a Blikknek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!