Edina Lujza elárulta, hogyan tartsuk tisztán fehér cipőinket - ifaktor
Edina Lujza fekete kabátban, fehér szoknyában áll, fehér oszlopok előtt

A népszerű influenszernek, Edina Lujzának és párjának, Hernádi Bencének számtalan fehér sportcipője van. Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy követőiknek feltűnt, hogy cipőik mindig nagyon rendezettek és tiszták. Edina erre adott most választ.


A cipők tisztán tartása közel sem egyszerű feladat. Főleg, ha azok ráadásul fehérek is. Edinának azonban mégis sikerül, hiszen követői még nem láthatták se őt, se párját koszos lábbelikkel. Szerencsére elárulta nekünk a titkát, így mi is tanulhatunk tőle.

,,Az ígért poszt: fehér cipők karbantartása mosógéppel🤍👟
Fehér cipőt legegyszerűbben tisztítani szerintem mosógépben lehet, megoldható kézzel is…de sokkal macerásabb és kevésbé eredményes. DE‼️nem ajánlott minden anyagnak a mosógép, erre figyeljetek"

- kezdte Edina bejegyzését, majd kitért a fontos pontokra is.

  1. lépés: körömkefével távolítsuk el a szennyeződések nagy részét, használjunk fehérítős súrolószert. +Távolítsuk el a cipőfűzőt & talpbetétet (bevallom a cipőfűzőt én sokszor benne hagyom és csak jól kilazítom).
  2. lépés: mehet a mosógépbe kímélő programban, nem kell órákig mosni, max.30fokon folyékony fehérítővel (ha van esetleg a cipőben a fehéren kívül más szín is, akkor csak színvédős folteltávolítót használjunk) + pici mosószerrel (az öblítő felesleges hozzá) + kevés ecet, hogy teljesen szagtalanítsuk a cipellőket. Az ecetet én az öblítő helyére szoktam adagolni. A fehérítőt pedig a mosószerhez. Centrifuga max. 600 legyen.
  3. lépés: a cipőt hagyjuk megszáradni, közvetlen napra ne tegyük ki, mert akkor foltosan száradhat és sárgás foltok jelenhetnek meg rajta.
  4. lépés: mossuk át a mosógépet magas hőfokon, lehetőleg ne üresen, hanem ilyenkor mehet mondjuk a felmosó a gépbe

- írta Edina Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!