Egyre több híresség támogatja Britney Spearst - ifaktor
Britney Spears

A napokban már megírtuk, hogy az énekesnő egykori kedvese, Justin Timberlake is kiállt mellette, most azonban Mariah Carey is szót emelt Britneyért.


Június 23-án került sor arra a bírósági meghallgatásra, melyben Britney kérvényezte, hogy szüntessék meg édesapja gyámságát felette, melynek egy részéről a férfi még tavaly ősszel lemondott, azonban a 39 éves énekesnő pénzügyeit továbbra is ő kezeli. Britney a menedzserét szeretné gyámjául, Jodi Montgomeryt.

Britney most először beszélt nyíltan arról, hogy miken ment át az elmúlt években. Amellett, hogy édesapja rendelkezett a pénzügyei felett még a magánéletét is korlátozta, többek között megszabta, hogy kivel barátkozhat és kényszerítette a fellépésekre is.

Azok után, amit ma láttunk, mindannyiunknak támogatnunk kell Britney-t. Függetlenül a múlttól, a jó és rossz dolgoktól, nem számít, milyen régen történtek… ami vele történik, az nem helyes.

- írta Twitter-oldalára Justin.

Mi szeretünk Britney. Maradj erős!

- Mariah Carey pedig ezzel az üzenettel fejezte ki támogatását.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!