A Trónok harca sztárja az Éhezők viadalában tűnik majd fent - ifaktor
Peter Dinklage öltönyben.

Peter Dinklage lesz a főszerep az éhezők viadala előzményében.


A Trónok harca színésze, Peter Dinklage a Casca Highbottom szerepében lesz látható az Éhezők Viadala közelgő előzményében, a Énekesmadarak és kígyók balladájában.

Dinklage Rachel Zegler és Tom Blyth oldalán fog szerepelni, akik nemrégiben erősítették meg Lucy Gray Baird és a fiatal Coriolanus Snow szerepét. Hunter Schafer is feltűnik majd a filmben, mint Tigris Snow, Coriolanus Snow unokatestvére.

„Mivel a gyártás folyamatban van, nem is lehetnénk jobban izgatottak a szereplőgárda összeállítása miatt, és örülünk, hogy üdvözölhetjük Peter Dinklage-t Panemben. (…) Peter nem csak egy rajongó kedvenc színésze, aki minden szerepében parancsoló jelenlétet képes hozni. Ő az egyik legjobb színész. Félelmetes, karizmatikus tekintélyt hoz majd az Akadémia dékánjának fontos szerepében.”

– mondta Nathan Kahane, a Lionsgate's Motion Picture Group elnöke.

A film középpontjában egy 18 éves Snow áll majd, sok évvel Panem elnöki tisztsége előtt áll.

,,A 10. éves Éhezők Viadala közeledtével az ifjú Snow megriad, amikor Lucy Gray Baird mentorává nevezik ki, a szegény 12-es körzet lánya tiszteletére. (...) De miután Lucy Gray az aratási ceremónia során kihívóan énekelve magára vonja Panem figyelmét, Snow úgy gondolja, hogy képes lehet a javára fordítani az esélyeket."

– áll a leírásban.

Francis Lawrence, aki a négy Éhezők viadala közül hármat – a Catching Fire, a Mockingjay Part One és a Mockingjay Part II – rendezett, visszatér az előzményhez, Nina Jacobson és Brad Simpson producerek mellé.

Dinklage Casca Highbottomja, aki a filmben az Akadémia dékánja, Lawrence szerint az egyik leghatalmasabb ember Snow életében.

,,A játékok szigorú és bosszúálló arcaként ő állítja fel azokat a szabályokat, amelyek Coriolanus sorsának minden aspektusát meghatározzák. (…) Nagyon örülök, hogy Peter életre kelti őt.”

– tette hozzá a rendező.

Az Éhezők viadala: Az énekesmadarak és kígyók balladája a tervek szerint 2023. november 17-én kerül a mozikba.


Ne hagyd ki!