Ez a színésznő szerepel az Éhezők Viadala új részében. - ifaktor
Rachel Zegler a Grammy díjátadó gálán

Az Éhezők Viadal sikerfilm sorozat egy előtörténettel rukkol elő, ami az Énekesmadarak és Kígyók Balladája címet kapta.


Az Éhezők Viadala című filmet, minden idők egyik legsikeresebb trilógiájának tartják számon. A Jennifer Lawrence főszereplésével megjelenő filmsorozat meghódította az egész világot és bizonyára minden ember fülében ott cseng annak a bizonyos madár énekének utánzása. A film most egy újabb részt kap, ami az eredeti trilógia előtörténete lesz. Ez az Énekesmadarak és Kígyók Balladája címet kapja, amiben a főszereplő nem más, mint a West Side Story színésznője, Rachel Zegler lesz.

A színésznő egy Twitter-posztban feltett egy kérdést, ami mögött jóval több lehet, mint gondolnánk. A szemfüles rajongók azonnal kiszúrták, hogy minden szavának kezdőbetűjét ha összeteszik, akkor megkapják azt, hogy LUCY GRAY BAIRD.

A film az azonos címmel rendelkező novella alapján készül, ami Katniss Everdeen történetét, időben is megelőzi. Ebben a történetben egy 18 éves Snow nevű fiú megkapja, hogy mentoráljon egy Lucy Gray nevű lányt, aki az aratás közbeni éneklésével és bátorságával talán megváltoztathatja az Éhezők Viadalának menetét és diadalmaskodhat ebben a szörnyű, élet-halál harcig tartó versenyben.

Az előtörténetet Francis Lawrence rendezi majd, aki Rachel Zeglert szintén a West Side Storyban látta meg. A fiatal színésznőről így nyilatkozott a rendező:

Mint mindenki, én is a West Side Storyban láttam meg előszőr Rachel Zeglert.Tudtam, hogy olyan sztárt nézek, aki a generációjának meghatározó alakja lehet a képernyőkön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!