Eke Angela:,,A családon belüli erőszak sem került el minket” - ifaktor
Eke Angela egy zöld felsőben ül

Eke Angela saját traumáról szól, az az egyszemélyes dráma, amelynek ő a főszereplője. A színésznő elárulta, hogy a mű írójának volt bőven miből ihletet meríteni, de Angel őszintén mesélt személyen élményeiről.


Eke Angela egyszemélyen monodrámáját, az Én, Iphigéniát már 2020 óta tekinthetik meg az érdeklődök. Az előadás kapcsán árult el több személyes élményt az életéből, mivel a mű írója Závada Péter a színésznő életéből is merített helyzeteket.

Angela többek közt elárulta, hogy gyermekkorában sokszor küzdöttek anyagi gondokkal, emiatt gyakran érezte kilátástalannak az életét.

,,A családon belüli erőszak sem került el minket, még ha nem is feltétlenül a fizikai bántalmazásról van szó. Ráadásul az öcsém kicsi volt akkor és úgy éreztem, hogy érte is felelősséget kell vállalnom. Az volt a legfőbb vágyam kamaszkoromban, hogy olyan felnőtt legyek, aki tud majd segíteni a családján. Tudom, hogy rengeteg fiatal van, aki hasonló helyzetben él, és hiába hangzik közhelyesnek, de az egyik motivációm az, hogy üzenjek mindenkinek, a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút. Rohadt nehéz, de meg lehet csinálni.”

-nyilatkozta Angela.

A színésznő azt is elárulta, hogy eléggé meglepődött, amikor kezébe vette a művet és szinte saját élettörténetét olvasta vissza benne. De Angela legyőzte félelmét és bátran kitárulkozik érzelmileg minden alkalommal a színpadon.

Az Eke Angelaval készített teljes interjút ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!