Így készülj fel az életmódváltásra! - ifaktor
Így készülj fel az életmódváltásra!
woman doing yoga meditation on brown parquet flooring
Photo by Jared Rice on Unsplash

Így készülj fel az életmódváltásra!

Az újév mindig új lehetőségeket és változásokat hoz. Ilyenkor sokan eltervezik, hogy életmódot váltanak, másképp étkeznek vagy beiktatják életükbe a rendszeres sportot. Egy szakértő az RTL Klub Reggeli műsorában elárulta, hogyan tudunk erre felkészülni.


Peller Mariann és Miller Dávid Póda Tamással beszélgetett a Reggeli műsorában az életmódváltásról és az azt megelőző ajánlott orvosi vizsgálatokról.

Póda Tamás elmondta a műsorban, hogy az életmódváltás mindössze egy döntéshozatalon múlik. A döntés megszületése után azonban azt tanácsolja nekünk a szakértő, hogy mielőtt drasztikus diétába, vagy kemény sportolásba kezdenénk a szervezetünk állapotát méressük fel.

,,Vannak vizsgálatok, amiket igénybe lehet venni és képesek lesznek megmondani, hogy a szervezetünk erre a változásra egyáltalán képes-e és ha igen, akkor a szervezetünket tudjuk terhelni"

- mesélte Póda Tamás a Reggeli műsorában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!