Elhunyt Charlie Watts, a Rolling Stones dobosa - ifaktor

Szépen, csendben távozott az élők közül. Ezt családja jelentette be.


Charlie Watts az örök-életű rock legenda 80 éves korában, hetekkel azután vesztette életét, hogy napirenden lévő utolsó turnéjukat megtartották.

A publikum felé kihozott közleményben elmondták, hogy sajnálattal tudatják, hogy Watts elhunyt, mindez egy londoni kórházban, a családja és szerettei körében történt.

A hónap elején a banda bejelentette, hogy Watts kihagyja a közelgő turnét, ugyanis idő kell számára, hogy meggyógyuljon egy számunkra ismeretlen orvosi beavatkozásból.

Watts egy közleményben a következőket mondta:

„Most az egyszer az időzítésem kicsit elcsúszott. Keményen dolgozom, hogy újra teljesen fit legyek, azonban a szakértők véleményét elfogadtam, miszerint ez eltart egy darabig."

A legendáról Elton John, Paul McCarty és még megszámlálhatatlanul sokan megemlékeztek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!