Elindult az iFaktor YouTube-csatornája - ifaktor
Ezentúl nemcsak a honlapunkon, Instagram, TikTok és Facebook-oldalunkon, hanem a vadonatúj YouTube-csatornánkon is számíthattok a legfrissebb influenszerekkel kapcsolatos tartalmakra.


Az iFaktor YouTube-csatornáján már elérhető minden eddig felvett videó – többek között az első iFaktor fesztiválról is –, de hamarosan találkozhattok exkluzív influenszerekkel készült interjúkkal és különböző együttműködésekkel is.

„Elindult az iFaktor TV! Most minden videónk egy helyen megtalálható! Érdekel az influenszerek világa? Jó helyen jársz! Klikk a bioban található linkre és iratkozz fel a YouTube csatornánkra!"

– látható az iFaktor Instagram-oldalán.

Az iFaktor TV-t mindenképpen érdemes követni, hiszen a következő időszakban rengeteg exkluzív tartalom várható a csatornán!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!