Elképesztő! Gyorshajtásért kapták el Németországban Nasz Danit - ifaktor
Nasz Dani egy farönkön ül

Az autópályarendőrök kapták el Nasz Danit száguldozása miatt. Íme a részletek.


A fiatal YouTuber az ask.fm portálon szerzett magának hírnevet 2014-ben. Csatornáján igencsak sokrétűen gyárt kontentet: gameplay videókat és vlogokat egyaránt szokott készíteni. Már több mint 400 ezren követik.

Az egyik új videójában Dani örömmel meséli, hogy utazást tesz párjával és papájával Németországba. Az távolság megtétele igencsak megviselte Danit, hiszen 1200 kilométer levezetése bárkinek nagy kihívás lenne.

Az utazás hossza viszont elenyésző dolog ahhoz képest, hogy Dani mennyire gyorsan szerette volna azt megtenni. Az autópályán ugyanis több mint 200 km/h-val hajtott. Köztudott, hogy Németországban nincs sebességkorlátozás az autópályákon.

Az influenszer el volt csodálkozva, hogy ekkora sebesség mellett is megállították a rendőrök. A németországi utazásról több videót is láthatunk majd Dani csatornáján a közeljövőben. Már alig várjuk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!