Irtó sokat fogyott egy boksz meccsért a hegy, Thor Björnsson - ifaktor

Thor Björnsson hónapok óta tartó szálkásító kúrájának lélegzetelállító eredménye lett.


A hegy, mostanra inkább egy éles kavics, szinte annyi kilót dobott le magáról az elmúlt időszakban. Ez az új test, sokkal inkább hozzá való.

TMZ

Hafthor Bjornsson, aki leginkább a „Trónok Harca" című sorozatból ismert, 2019-ben visszavonult az erőember versenyektől és új hobbijának, a kardionak szentelte életét. Pláne, hogy azóta felkérést is kapott egy sztár-boksz mérkőzésre, amire természetesen nem mondhatott nemet. Itt kezdődött be az elképesztő szálkásítás.

Ezelőtt egyébként a hegy 3x Arnold Classic győztes volt, valamint 2018-ban a világ legerősebb emberének választották. A 206 centis, egykor 204 kilós sztár, most azonban több mint 54 kilót dobott le magáról, vagyis alakított át, így most a 150-et karcolja alulról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!