Elképesztő sportteljesítményt nyújt koncertjein Vastag Csaba - ifaktor
Vastag Csaba egy sötétszürke háttér előtt ül

Nem éppen az a fajta előadó Vastag Csaba, aki egy helyben állna! Koncertjein olyan sokat mozog, hogy 1200 kalóriát is fel tud őrölni egy-egy fellépés alkalmával. Az énekes a NYÁR 21 műsorában beszélt új dalairól, amelyek már elérhetőek közönsége számára is.


Hihetetlenül termékeny időszak volt Vastag Csabának a koronavírus-járvány okozta bezártság. Be tudta fejezni félkész dalait és újak is születtek.

Így nyilatkozott a Duna televízió nyári magazinműsorában Rátonyi Krisztának és Fodor Imrének:

„Egy dalnak hosszú és rögös útja tud lenni. Amikor megfogalmazzuk még nem olyanok, mint mikor végül felkerülnek egy lemezre, a koncerteken ugyanis még csiszolódnak, élesedik az üzenetük is."

Koncertjein már természetesen hallhatóak is új dalai. Az énekes azt is elmondta, hogy sokat mozog a fellépésein. A legutóbbi másfél órás nagykoncertjén például 16 ezer lépést tett meg, de megesik az is, hogy 1200-1300 kalóriát is eléget egy-egy ilyen alkalommal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!