Válságban van Zámbó Krisztiánék kapcsolata - ifaktor
Zámbó Krisztián
Erről Zámbó Krisztián menyasszonya, Takács Zsuzsi beszélt a közösségi oldalán.


A sztárpár kapcsolata mindig is viharos volt. Többször szakítottak, majd kibékültek. Legutóbb már az esküvőről és a babaprojektről beszéltek, azonban most úgy tűnik, hogy újra komoly nézeteltérés támadt kettejük között, amelyről Krisztián menyasszonya, Zsuzsika mesélt a követőinek.

Az influenszer vasárnap arról írt az Instagramon, hogy az időjáráshoz hasonlóan a kedve is borús, miközben követői kérdésekre is válaszolt. Többeknek feltűnt, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb közös képet posztoltak, így ezzel kapcsolatban is kérdeztek tőle.

A követőknek adott válaszában Zsuzsi arra utalt, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk. A Blikk mindkettőjüket felkereste, és egyikük sem tagadta, hogy válságba került a kapcsolatuk, azonban részletekben nem bocsátkoztak. A pár egyik közeli barátja viszont elmondta a bulvárlapnak, hogy komoly nézeteltérés támadt a jegyesek között.

Mint minden kapcsolatban, náluk is előfordulnak veszekedések. Úgy tudom, a közelmúltban volt egy nagy beszélgetésük, de erről részletet nem tudok. Annyi biztos, hogy olyan megoldást fognak keresni, amely mindkettőjüknek a legjobb. Sajnos, előfordul, hogy két ember rájön, nem működik valami, ez szomorú, s Krisztiánék sem kivételek”

– nyilatkozta a névtelen barát.

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzsi 11 éve alkotnak egy párt, míg immár több mint három éve járnak jegyben, ám a fentebbiek alapján könnyen lehet, hogy a lagzira már nem is kerül sor.

Ne hagyd ki!