Elon Musk új gyermekének nevét, a Gyűrűk Ura inspirálta - ifaktor
Elon Musk és Grimes az esküvőjükön

Elon Musk és Grimes második gyermeküket várják, aki harmadik nevét a Gyűrűk Ura karaktere, Galadriel után kapta.


Grimes éppen a hatodik stúdió albumának kiadása előtt áll. Erről és egyéb más dolgokról is kérdezték egy interjúban az énekesnőt, aki többek között azt is megosztotta, hogy úton van második gyermeke a világ leggazdagabb emberétől, Elon Musktól.

A kanadai előadó egy kérdést követően elmondta, hogy nem igazán szeret beszélni a privát dolgairól, de miután Baby X (első gyermekük) megszületett, gondolkodtak azon, hogy mikor legyen a következő, ugyanis három, akár négy gyermeket is szeretne úgy Musk, mind Grimes.

Az új jövevény kislány lesz és nem meglepő módon, rendkívül érdekes nevet adtak neki is. „Exa Dark Siderael Musk”.

Grimes elmondta, hogy a Sidrael nevet Musk akarta, akit a Gyűrűk Ura című filmből inspirált Galadriel karaktere. Ugyanakkor az énekesnő azt is megosztotta, hogy ő kampányolt egy másik névért, ami az Odysseus Musk lett volna, ugyanis az egyik álmában látott egy nőt, akit Odysseusnak hívtak.

Musk és Grimes kapcsolata meglehetősen érthetetlen a halandó emberek számára. Mindketten rendkívül el vannak foglalva, külön élnek és inkább barátként tekintenek egymásra, mint férj és feleségként. Ugyanakkor napi szinten beszélnek, találkoznak és közösen terveznek családot is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!