Elon Musk meg akarja négyszerezni az embereket 2028-ra! - ifaktor
Elon Musk a Met gálán szmokingban

Elon Musk újabb világmegváltó tervet vett a fejébe!


Elon Musk és a Twitter megegyezést kötöttek, amiben a világ leggazdagabb embere 1/1-es tulajdonosa lett a világ legnagyobb közösségi oldalának, potom 43 milliárd dollárért. Musk azt ígérte, hogy elindítja a technológia fejlődés útján a Twittert és a grandiózus terve, hogy hat éven belül megnégyszerezi a felhasználóinak számát.

Szám szerint ez azt jelentené, hogy 2028 végére nagyjából 931 millió felhasználója legyen havonta az oldalnak. Musk minden bizonnyal komolyan gondolja a tervét, hiszen már egy előfizetős rendszer kidolgozásán dolgoznak, amivel több száz millió dollárt zsebelhet be hónapról hónapra.

Egy reportból az is kiderült, hogy Musk 2028-ra 26,4 milliárd dolláros éves bevételt szeretne. Ez 5 milliárddal több, mint a tavaly évi számok. Egyelőre nem tudni, hogy Musk milyen egyéb terveket fontolgat, hogy ezeket az elérhetetlennek tűnő számokat megvalósítsa, de az biztos, hogy minden erőforrása megvan, hogy kifejlessze a tökéletesen működő közösségi média-modellt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!