Elon Musknak kolléganőjétől születtek ikrei - ifaktor
Elon Musk öltönyben

A médiamogul már nevére is vette a gyerekeket.


Elon Musk most már kilenc gyermek édesapja, ugyanis nemrég derült fény a hírre, miszerint kolléganője tavaly ikreket hozott a világra és állítja, Musk az édesapa.

A nő neve, Shivon Zilis, aki a Muks által alapított, Neuralink egyik legfelsőbb vezetője. Elonnal 2015-ben találkoztak, és azóta a nő folyamatosan emelkedett a vállalatai ranglétrán, beleértve előző munkahelyén a Teslánál, a Neuralink előtt. Ikrei pedig tavaly novemberben születtek a bírósági feljegyzések szerint, ami elég érdekes időzítés, hiszen csak néhány héttel később, decemberben megszületett Elon és Grimes második babája, béranya révén.

Az ikrek keresztnevéről nincs hír, de állítólag Elon és Shivon ez év elején nyújtottak be bírósági dokumentumokat, amelyben azt kérték, hogy a gyerekek nevét módosítsák úgy, hogy középső névként Zilis, utolsóként pedig Musk szerepeljen. Egy bíró már jóvá is hagyta a kérést.

Elon Musknak most 9 gyereke van, akikről tudunk, köztük 5 ex-feleségével, Justine Wilsonnal, 2 Grimes-szel és most 2 Shivonnal.

A TMZ megkereste Elon sajtósait az ikrekkel kapcsolatban, de eddig semmi hír.


Ne hagyd ki!