Elon Musk Twitteren érdeklődött a Manchester United megvételéről - ifaktor
Elon Musk

Az ajánlat pedig bődületes számokat tartalmaz, a Glazer-család pedig meglepően nyitott a vételi szándékra.


Elon Musk a világ leggazdagabb embere, képes megváltoztatni a piac, a tőzsde és szinte minden egyéb ágazat irányát egyetlen poszttal. Ezt tette most is, amikor a TWITTER-OLDALÁN BEJELENTETTE, HOGY MEGVÁSÁROLJA A MANCHESTER UNITED ANGOL LABDARÚGÓ CSAPATOT.

A vörös ördögök utolsó bajnoki évük és a legendás edző, Sir Alex Ferguson a klubtól való távozását követően, ingoványos talajon járnak. A rajongók azt mondják, hogy a csapat jelenlegi tulajdonosa, a Glazer-család, közel sem úgy menedzseli a háttérfolyamatokat, mint ahogyan arra szükség lenne. Musk pedig nem véletlen a világ leggazdagabb üzletembere, azonnal rátapintott a klub gyengepontjára, a rajongók örömére, vagy bánatára.

A korábbi megkeresések szerint a család hajlandó lenne megválni a csapattól, nagyjából 2000 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárért. Természetesen a Twitter-rajongók azonnal reagáltak, melyre a milliárdos üzletember csak annyit írt, hogy EZ CSAK EGY VICC, NEM AKAR ÉS NEM IS FOG SEMMILYEN SPORT CSAPATOT MEGVÁSÁROLNI.


Ne hagyd ki!