Elon Musk a Twittert követően, újabb projektbe invesztálhat - ifaktor
Elon Musk kalapban, napszemüvegben és egy fekete pólóban feltett kézzel

Elon Musk most Olaszországban csaphat le, hogy megvásárolhassa magának a Török lépcsőt.


A Szicíliában található szikla, hosszú „utat tett meg”, míg végül a 72 éves Ferdinando Sciabarra résztulajdont nem szerzett az olasz, természet adta kincsből. Jelenleg Olaszország egyik legnagyobb látványosságaként tartják számon a Török lépcsőt, aminek állapotára az utóbbi időben azért panaszkodtak néhányan.

Ferdinando kérése az olasz kormány felé, hogy védjék meg jobban a szikla állapotát, sajnos süket fülekre talált. Ezek után pedig úgy döntöttek, hogy a sziklának egy részét árverésre bocsájtják, amiért hatalmas összegeket lehet majd fizetni. A férfi azt mondta, hogy természetesen tisztában vannak vele, hogy milyen pénzt lehet érte elkérni, és azzal is, hogy kit akarnak meghívni az aukcióra.

„Ígéreteket kaptunk, semmi mást. Most, egy év után, a várható nyári turistaáradat miatt aggódva árverésre bocsátjuk, amelyre először Elon Muskot hívjuk meg”

mondta Sciabarra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!