Elon Musk ezért léphet vissza a Twitter megvásárlásától? - ifaktor
Elon Musk szmokingban széttárt karokkal

Elon Musk jelezte, addig nem hajlandó tovább folytatni a tárgyalást, ameddig bizonyítékot nem kap.


Elon Musk aggodalmát fejezte ki a Twitter vezérigazgatósága felé, ugyanis a New York Post egy olyan cikket hozott le, amiben meglehetősen erős vádakkal kell szembenéznie a cégnek. Jelen esetben a SparkToro nevezetű szoftvercég, egy ellenőrzést tartott az oldalon, aminek eredménye még Muskot is arra sarkallta, hogy lépjen vissza egyet.

A kapott anyagból kiderült, hogy Joe Biden jelenlegi követőtáborának, több mint a fele kamuprofil. Ez azt jelenti, hogy a 22,2 millió emberből, nagyjából 11 millió, egy gép által generált „személyiség”, ami az emberek megtévesztésére is szolgálhatott. Ez persze Elon Musk fülébe is eljutott, amiről azonnal egy Twitter-posztot készített. Úgy hiszi, hogy a fiókok nagyjából 20%-a nem valós, így felszólította az elnöki tagokat, hogy győzzék meg az ellenkezőjéről, mert különben nem jön létre az üzlet.

"Tegnap a Twitter vezérigazgatója nyilvánosan megtagadta, hogy bizonyítékot mutasson arról, hogy a kamu felhasználók száma <5% alatt van. Az üzlet nem tud továbblépni, amíg ezt nem teszi meg"

- mondta a milliárdos.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!