Elon Musk újra üdvözölni akarja Donald Trumpot - ifaktor
Donald Trump egy repülőgép előtt áll

Könnyedén lehet, hogy Donald Trump visszatér a Twitterre, miután Elon Musk 43 milliárd dollárt fizetett azért, hogy az övé lehessen.


Donald Trump és Elon Musk neve most még inkább egy fedél alá hozható, hiszen a világ leggazdagabb embere nagyon kedvébe szeretne járni a volt miniszterelnöknek. Donald Trumpot még a Twitter igazgatósága bannolta erkölcstelen kampányolásért és mások politikai személyek sértegetéséért.

A Tesla és rövid időn belül hivatalosan a Twitter tulajdonosa is elmondta, hogy ha rajta múlna már vissza is vonta volna Trump tiltását. Azonban erre még néhány hetet várni kell. Musk úgy ítélte meg már akkor is, hogy morálisan egy rendkívül rossz döntés született akkor, mikor száműzték a madaras applikációról Amerika volt miniszterelnökét.

Mivel Musk úgy hirdeti, hogy végre egy olyan felület lehet a Twitter, ahol mindenki szabad véleményt nyilváníthat majd, így Trumpnak és követőinek sem kell rejtegetniük a nézőpontjaikat. Itt meghallgatják őket és könnyedén folytathatnak eszmecserét a velük egyet, vagy nem egyetértőkkel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!