Itt az első előzetese az új Trónok Harca sorozatnak - ifaktor
Trónok harca jelenetből egy kép amin egy herceg áll

A Trónok Harcáról már egy ideje tudni, hogy új sorozat készül, azonban most elkészült az első előzetes is, a rajongók legnagyobb örömére.


Az HBO Max egy nagy meglepetéssel készült a Trónok Harca című sorozat rajongóinak. Arról már tudni lehetett egy ideje, hogy érkezik egy új sorozat, mely a „House of Dragons” nevet kapja, de vizuális betekintést nem engedtek. Eddig.

Az új sorozat 200 évvel a Trónok Harca előtt játszódik, ahol mint a névből már kiderül, a Targaryeneké lesz a főszerep. A cselekmény George R.R. Martin „Tűz és Vér” című kötetén alapul majd, amit még 2018-ban írt meg a „House of Dragons” előtt.

Mivel már 2019-ben megérkezett a rendelés, hogy ebből is szeretnének sorozatot csinálni, ezért erre nem igazán mondhattak nemet a rendezők. A szóban forgó sorozat 10 résszel érkezik majd az első évadban, augusztus 21-én az HBO Max-on.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!