Így csinálta meg Elton John, minden idők leghíresebb Zoom-hívását - ifaktor
Elton John és Ed Sheeran

A legújabb albumján közreműködő világsztár előadókat egy közös Zoom-hívásban gyűjtötte össze, hogy megossza velük gondolatait.


A pandémia okozta távmunka miatt, szinte már mindenkit a frász kerülget az online meetingektől és videóhívásoktól. Azonban akkor is így éreznél, ha Elton John ülne a laptop másik végén arra várva, hogy beszéljen veled?

A legendás énekes legújabb albuma a koronavírus okozta lezárások alatt készült el, amin olyan előadók működtek közre, mint Miley Cyrus, Lil Nas X, Nicki Minaj, Dua Lipa és még sorolhatnánk. Ahogy pedig egy tökéletes munka lezárását meg kell adni, Elton összehívott egy 4,5 perces Zoom-meetinget, ahová megkért minden sztárt, hogy csatlakozzon.

Ezt a hívást pedig egy általa indított csoport-beszélgetés előzte meg, amit Whatsappon tartott. Az ötlet kiváltotta reakciókat pedig egy képernyővideóban osztotta meg Instagramon.

Ezt követően pedig megszületett a világ leghíresebb Zoom-hívása, ahol elmondta, Stevie Wonderrel elkészített duettje az egyik legnagyobb dolog, amit valaha csinált, illetve azt is, hogy Nicki Minaj már régóta a bakancslistáján volt.

A videó végén pedig Elton a saját szobájában ül egyedül, amikor Ed Sheeran beront egy mikulás sapkát viselve és azt kérdezi:

„Lemaradtam?”

Erre pedig érkezett a válasz:

„Zoomon akartam, hogy itt legyél, nem pedig élőben. De ha már itt vagy, akkor valahogy bele tudlak még tenni.”

Majd olyan szeretettel kívántak Boldog Karácsonyt mindenkinek, mint ahogy mi is.

Békés és Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!