Elton John újra beteg lett - lemondta a koncertjeit - ifaktor
Elton John lila öltönyben egy díjat tart a kezében

Miután újra hatalmas koncertezésekbe kezdett volna minden idők egyik legnagyobb zenei alakja Elton John, a koronavírus újra térdre kényszerítette.


Elton Johnnak újabb koncerteket kellett lemondania, ugyanis a koronavírus járvány az ő ajtaján is bekopogtatott. Köztudott, hogy a turnéja és azon kívüli koncertjei is le lettek mondva a járvány miatt, de mostanra úgy döntött, itt az idő újra belevágni.

Ahogy ezt ki is gondolta, két oltása ellenére csúnya tünetekkel lépett fel nála a koronavírus, aminek köszönhetően két, Dallasban esedékes koncertjét is le kellett mondania. Ezeket az eseményeket később megtartják, a jegyeket pedig akkor is érvényesíteni lehet.

Elton sajtósa egy közleményt adott ki az énekes állapotáról, melyben leírja, hogy hála Istennek Eltonnak megvannak az oltásai és teljesen védett az immunrendszere, így nem életveszélyesek a tünetei. A komolyságot érezni lehetett a szövegben, így mindenképp oda fognak figyelni, mikor kezdik újra a koncertezést. Elvégre az énekes már nem a negyvenes éveiben van, tehát minden ilyen jellegű lépés, komoly tervezést igényel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!