Ez a színész fogja játszani Elvist, új életrajzi filmjében - ifaktor
Elvis Presley
Nemrég osztotta meg a hírt Austin Butler Instagram-oldalán, hogy ő fogja alakítani Elvis Presleyt, az elhunyt énekes új életrajzi filmjében.


Elvis Presley 20 évnyi karrierjét feldolgozó életrajzi filmjét láthatjuk jövő nyáron a mozikban. Az énekest pedig nem más fogja alakítani, mint Austin Butler. A 30 éves színészt korábban a Volt egyszer egy...Hollywood című vígjátékban láthattuk, Quentin Tarantino rendezésében.

A filmet már korábban ki akarták adni, de a koronavírus okozta betegségek végett csuszásra kényszerültek. Ugyanis egy másik nagy név is szerepet kapott az alkotásban, a kétszeres Oscar-díjas, Tom Hanks. Ő alakítja majd Elvis menedzserét, Colonel Tom Parkert és a színész sajnos a forgatások idején kapta a vírust. A két férfi színész mellett, Olivia DeJonge fogja eljátszani Priscilla Presleyt, Elvis feleségét.

A rajongók nem voltak teljes mértékben elragadtatva a hírtől. Voltak, aki teljesen mást javasoltak, mint például Miles Teller vagy Adam Lambert. A film rendezője, Baz Luhrmann egy rövid videót is megosztott Instagram-oldalán a művel kapcsolatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!