Felismered Ember Márk nevetését? - ifaktor
Ember Márk bunda kabátban a Sztárban Sztár plakátján

Ember Márk jelenleg a Sztárban Sztár versenyében csillogtatja meg tudását, de már most letette a névjegyét a szinkroniparban.


A Sztárban Sztár jelenlegi évadának versenyzőjét, Ember Márkot sokan ismerhetik már. Ha szemből, vagy testközelből még nem, de a hangjáról egy egész ország megismeri a fiatal művészt.

Persze az igazi rajongók már egyből tudják, hogy a Nagy Pénzrablásról van szó, de azoknak akik még csak most ízlelnek bele a sorozatba, meg kell említenünk, hogy Márk az egyik kulcsszereplő, Denver szinkronhangja. A fiatal színész rendkívül büszke és hálás, amiért ennyi ember szereti az ő munkásságát.

„Szerintem, ha szerencséje van, minden színész életében van egy nagy szinkronszerep, ami meghatározóvá válik. Úgy tűnik, hogy az enyém Denver hangja, sőt, talán a nevetése az, ami nagyon jellegzetes lett."

Márknak azonban nincs könnyű dolga a Sztárban Sztár műsorában sem, ugyanis a legutóbbi produkciójában, a világhírű bronx-i rappert (aki ráadásul nő), Cardi B-t kellett megjelenítenie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!