Kitört a balhé az Emilio Familiában - ifaktor
Jellinek Emilio és felesége, Tina nyaral

Emilio és Bangó Margit súlyosan összeveszett. Az okát egyelőre nem árulják el, de komoly ügyről lehet szó, hiszen nemcsak kirakta Bangó Margit Emiliot a művésznő koncertjének előadói közül, de most Emilio és Tina otthonukat is árulják.A család vicces és temperamentumos mindennapjaikat az Emilio Familia című realityben láthattuk. Mindig hangoztatták, hogy mennyire összetartóak, azonban az utóbbi időben megdőlt a családi béke.

Korábban kispesti házukban éltek egy fedél alatt, de 4 évvel ezelőtt Emilio és felesége Tina Gyálra költözött így szomszédok lettek Bangó Margittal. Viszont nemrég derült ki, hogy Tináék 109 millió forintért árulják otthonukat. Azt, hogy hova szeretnének költözni és hogy van-e köze ennek a Bargó Margittal kialakult konfliktushoz, nem lehet tudni.

Ilyen összeveszésre még nem volt köztük példa. Emilio állítólag úgy megsértette a Kossuth-díjas művésznőt, hogy Bangó Margit látni sem kívánja szeretett unokájának Tinának, férjét.

Továbbá 2022. februárjában kerül sor Bangó Margit utolsó nagykoncertjére, ahol eddig a fellépők között volt Emilio neve is de időközben lekerült róla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!