Emily Ratajkowskival akarate ellenére feküdtek le 15 évesen - ifaktor
Emily Ratajkowski.
Hamarosan megjelenik Londonban Emily Ratajkowski karrierjéről szóló könyve, a My Body (Az én testem).


A modell ebben többek közt azt állítja, hogy 15 éves korában megerőszakolta őt az akkori barátja (aki vélhetően egy korabeli fiú volt, bár erre vonatkozóan nem árult el semmit – a szerk.).

„Nem egyeztem bele abba, hogy csináljuk. Annyira fiatal voltam, az volt az első alkalom"

– írta Ratajkowski, aki tudja: tiltakoznia, ellenállnia kellett volna, de valamiért nem tette, az eset után pedig gyűlölte magát.

„Senkinek nem mondtam el, mi történt azon a hétvégén Owennel."

A modell nem fukarkodott a kemény és meghökkentő sztorikkal sem, így például azt is elárulta, hogy a szakma tele van szexuális ragadozókkal. Ennek kapcsán pedig gyanúba keverte az őt híressé tevő, Robin Thicke-t is egy forgatás kapcsán.

A Blurred Lines 2013 legsikeresebb dala volt, és lényegében Ratajkowski is annak köszönhetően vált ismerté, hogy ebben a videoklipben táncosként szerepelt.

És most jön a lényeg: Emily Ratajkowski a könyvében azt állítja, hogy a dal klipjének felvétele közben Robin Thicke – a jóváhagyása nélkül – megmarkolta a melleit. Később a klip rendezője, Diane Martel is megerősítette a modell sztoriját:

„Emlékszem a pillanatra, amikor megmarkolta a melleit. Mögötte állt, és mindketten szemben álltak a kamerával. Amikor megtörtént, nagyon agresszíven rákiáltottam: mégis mi a fenét csinálsz?!"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!