Eminem ex felesége félresikerült öngyilkos kísérletet hajtott végre - ifaktor

Kim Scott, akitől Hailie Jade nevű kislányuk is született, már otthon van.


Eminem ex felesége Kim Scott sürgősségi ellátásban részesült, miután erőszakos módon próbált meg, a rajta segítő rendőröknek és mentősöknek ellenállni.

A rendőrség elmondta, hogy rendőröket és mentős egységeket riasztottak Kim házához, ahol öngyilkossági hajlamú személyre gyanakodtak. Amikor kiérkeztek a hivatalos szervek, Kim teljességgel ellenállt és úgy kellett őt lefogni, ezáltal a mentős kollégák is képtelen voltak ellenőrizni az életjeleit.

A források szerint Kim több helyen is megvágta magát és több apró seb is volt a lábán, valamint egy jókora vértócsa alatta.

Kimet azonnal kórházba szállították és mind fizikálisan, mind mentálisan ellátták. Ezt követően hazaengedték és egyelőre tisztázatlan, hogy szükséges lesz-e számára további egészségügyi ellátás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!