Emlékszel még rá? Az X-Faktorban is kipróbálta magát - ifaktor
Tabatabai Nejad Flóra az X-Faktorban.
Tabatabai Nejad Flóra egy igazi tehetségkutató-sztár, a szó legszorosabb értelmében, hiszen a fent felsorolt tehetségkutatók mindegyikében szerepelt.


Sokakat meglephetett, amikor a gyerekként két tehetségkutatóban is szereplő, Tabatabai Nejad Flóra fellépet szombaton az X-Faktor színpadára.

A mentorok közül többen rögtön megismerték, sőt a zenekarának a nevét is tudták. Flóra bizonyára szeretne már kitörni a „gyerekénekes" szerepéből - amely Az ének iskolája és a Sztárban Sztár +1 kicsi miatt rajta ragadt -, és ezért ment el az X-Faktorba, ahol természetesen rögtön négy igennel jutott tovább a táborba.

Vélhetően a tábor sem okoz majd kihívást neki, hiszen a mentorok szerint is egy igazi csiszolatlan gyémánt a lány, akit sok néző már most az élő showban képzel el.

Az szintén biztosnak tűnik az eddigi három válogató alapján, hogy annak a mentornak nem lesz könnyű dolga, aki a lányok kategóriáját kapja, ugyanis idén egyelőre ott van a legtöbb tehetséges versenyző – ezt már a mentorok is több ízben jelezték.

Mindenesetre Flóráról nehéz elképzelni, hogy ne jutna el ténylegesen az élő adásig, noha az X-Faktorban mindig is voltak „csodák" jó és rossz tekintetben is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!