Emma Watson rejtélye és TOP 3 környezetvédő világsztár - ifaktor
Emma Watson, Vilmos herceg, Matt Damon és Leonardo DiCaprio

Egy közelgő környezetvédelmi konferencia, a COP 26 miatt Emma Watson átadta Instagram-oldalát egy csoportnak. Ebből adódóan összeszedtük azokat a sztárokat, akik rendkívül törődnek a klíma változással és a környezetvédelemmel.


Emma Watson 60 millió követőt tudhat magáénak az Instagram-profilján. Ennek ellenére másfél éve nem posztolt egy betűt sem az Instagramra, így most a rajongók eldobhatták az agyukat, amikor jött az értesítés, hogy Emma Watson közzétett valamit.

Azonban ez csak egy emlékeztető volt, hogy egy cél érdekében nem ő, hanem egy csoport vette át az irányítást az oldala felett, ugyanis nemsokára sor kerül a COP26 nevű környezetvédelmi konferenciára, ahol egyébként a királyi család is jelen lesz. Mivel ez a téma a környezetvédelemről szól, ezért összeszedtünk 3 olyan sztárt/sztárpárt, akik minden erejükkel ezért a nemes célért küzdenek.

Leonardo DiCaprio

Pinterest

Hollywood egyik, hanem legnagyobb környezetvédő aktivistájáról van szó. 1998-ban létrehozott egy alapítványt, aminek célja az volt, hogy a legkiválóbb tudású embereket gyűjtse össze, hogy azonnali választ találhassanak ki a rendkívül sürgető, klímaváltozással járó krízisre és arra, hogy visszaállíthassák a földi élet stabilitását. Az alapítványhoz érkező támogatásokból segítenek a vadon, valamint a vízi természeten és környezetvédelmi programokat szerveznek.

Vilmos herceg

Pinterest

Vilmos hercegnek van egy hatalmas ötlete, ami a következő évtizedben befolyásolni fogja a közösségért és természetért folytatott munkáját. Megtalálni és kitalálni a módját, hogyan lesznek könnyedebben kezelhetők a természeti világot folyamatosan fenyegető tényezők.

A királyi család „Earthshot" pályázatának már több mint 65 millió dolláros összdíjazása van, amit azok között osztanak majd szét akik valamilyen módon ráhatást próbálnak generálni a környezetvédelmi helyzetre egy-egy ötlettel, vagy komplett megvalósítható forgatókönyvvel.

Matt Damon

Pinterest

2006-ban Matt Damon létrehozta a H2O Africa Alapítványt, ami később olyan nagyságú vízzel foglalkozó partnerekkel került kapcsolatba, akikkel együtt képesek olyan emberek és települések számára tiszta ivóvizet biztosítani, ahol ez a szegénységüknél, vagy természeti adottságaik hiányában nem megoldható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

írja Damon a szervezet weboldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!