Súlyos drogproblémáiról vallott ÉNB Alexa - ifaktor
ÉNB Alexa

Alexa mindig arra vágyott a legjobban, hogy elfogadják és szeressék őt, de sajnos ezt a boldogságot nem mindig találta meg, így a drogokhoz nyújt, hogy enyhítse lelki fájdalmát.


Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban ismerhettük meg Alexát, aki azóta lemezlovasként is bontogatta már a szárnyait és most egy rehabilitációs központban segít másokon. Tizennyolc évesen került bele a média világába, amit nagyon nehezen sikerült feldolgoznia.

,,Persze, legbelül éreztem, hogy valami nagyon hiányzik, de ezt akkor még nem tudtam megfogalmazni magamnak. A drog egyfajta módszer volt számomra ahhoz, hogy elviseljem az általam elfojtott problémáimat. A kemény drogok kimaradtak, nem bírja a szervezetem a szintetikus szereket, de tény, hogy sok mindent kipróbáltam, így a kokaint is. A fű a végén már mindennap kellett, nélküle már aludni sem tudtam.”

-nyilatkozta Alexa a Blikknek.

Ezután találkozott 26 évvel idősebb párjával, Farkas Balázzsal, akinek jelenleg spirituális központjában dolgozik és segít másoknak is megtalálni a helyes utat és kilábalni az önmérgezésből.

,,Azt hiszem, az a feladatom, hogy másokon segítsek. Sok ismert és befolyásos ember fordul meg a központunkban, és sokat beszélgetek velük. Az emberek rendszerint inkább benne maradnak egy olyan helyzetben, amely már nem jó számukra, mint hogy változtassanak. Én arra buzdítom őket, hogy első lépésként gondolják végig, kik ők és mit szeretnének.”

–tette hozzá Alexa.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!