Ennyit kóstálhatott Vajna Tímea eljegyzési gyűrűje - ifaktor
Vajna Tímea egy hajón áll egy kikötőben

Elképesztő összegű eljegyzési gyűrűt kapott Vajna Tímea, melynek ékszerész határozta meg az árát. Most megtudjuk mennyiről is van szó.


A régmúltban uralkodók is szerették fémjelezni hatalmukat és befolyásukat drága ékszerek és ékkövek viselésével. Sok ilyen tárgynak ezek közül mára már az értéke pénzben nem kifejezhető és felbecsülhetetlen. Az sem meglepő tehát, hogy nagy sztárok és celebritások is kedvelik a drágaköveket.

Nemrégen jegyezték el Vajna Tímeát és a Blikk utánajárt, hogy az eljegyzési gyűrű egy közel 30 milliós pesti belvárosi lakásnak az árával hozható egy szintre. A gyűrűt ezen a képen látatjuk:

A Blikk által megkérdezett szakértő véleménye szerint alsó hangon lehetett a gyűrű 30 millió. Azt is megtudhatjuk, hogy a gyűrű ékköve különleges technikával is lett csiszolva:

"Ez valóban egy méretes kő, amely a mostanában divatos fantáziacsiszolással készült, azaz nem a klasszikus kerek gyémánt. Amennyiben legalább közepes minőségű gyémánt, akkor ez az ékszer minimum 30 millió forintnyi dollárba került."

Az ékszerész elmondása alapján-ugyan már hazánkban is fellelhető egyre több hasonló luxuscikk-a Tímea kezén lévő gyűrű nem kapható. Sokkal valószínűbbnek tartja, hogy a híresség jegyese Los Angeles egyik különleges üzletében vásárolhatta meg a gyűrűt.

A lap azt is hozzáfűzi, hogy az ékszer ára nem lehetett nagy probléma, hiszen Zoltán fotókon viselt karórája (egy Patek Philip Nautilus) sem éppen a kommersz kategóriába sorolható. Általában 30 és 50 millió között mozog az ára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!