Enrique Iglesiasnak tényleg itt a vég? - ifaktor
Enrique Iglesias feltett kezekkel énekel egy színpadon

Vajon tényleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy úgy gondolhatunk Enrique Iglesiasra, mint aktív énekesre?


Az énekes a napokban készített egy „Kérdezz Felelek" Instagram-liveot, amiben elmondta, hogy a visszavonuláson gondolkodik. A 46 éves énekes beszélt a következő, egyben utolsó albumjáról és a jövőbeli terveiről is.

„Lehet ez lesz az utolsó albumom. Ez nem egy olyan dolog amin az elmúlt hónapokban kezdtem el gondolkodni. Ez olyan, amin az elmúlt években kezdtem el agyalni. Lesz Vol.1 és Vol.2, aztán ennyi."

mondta az énekes.

„Az életem olyan szakaszában vagyok, ahol jobbnak találom mindazt amit eddig kaptam belőle kivenni és ezen már 2015 óta jár az agyam."
„Hosszú idő után, szeptember 17-én érkezik az új album."
„Soha nem fogom a dalszövegírást abbahagyni, mert imádok írni, de most majd egy másik oldalról. Nem kell, hogy albumokká avanzsálódjanak, csupán ez a feladat igenis fontos számomra."

Miután szeptember 17-én megjelenik a Vol.1, Ricky Martinnal egy Észak-Amerikai turnéra megy, ami szeptember 25-én startol az MGM Arénában, Las Vegasban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!