Kedvenc epizódszereplőink, akik már nincsenek velünk - ifaktor
Kedvenc epizódszereplőink, akik már nincsenek velünk
James Michael Tyler, a Jóbarátok Guntherjének halálhíre sokkolta a világot. Epizódszereplő volt, mégis olyan fontos karakter, aki nélkül elképzelhetetlen lett volna minden idők egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata. Válogatásunkban most olyan színészeket gyűjtöttünk össze, akik mellékszereplőként sokat tettek hozzá egy-egy vígjátéksorozat sikeréhez, de már nincsenek velünk.


Modern család - Fred Willard

A színész rendszeres visszatérő szereplője volt a Modern család sorozatnak, amelyben Phil apját, Franket alakította. Az örök mókamester fontos szerepet játszott abban, hogy fia is örök gyerek maradt és kettőjük állandó viccelődése sok felejthetetlen pillanatot szerzett a tévénézőknek. A színész 86 éves korában 2020-ban hunyt el. Hollywoodban komoly rajongótábora volt Willardnak, aki az Amerika pite harmadik részében is szerepelt. A világhírű színész, Steve Carell például azt írta róla, hogy a legviccesebb ember volt, akivel valaha együtt dolgozott.

Férjek gyöngye - Jerry Stiller

Jerry Stiller a Magyarországon kevésbé ismert Seinfeld sorozatban az egyik főszereplő, George Costanza apját alakította 1993 és 1998 között. A hazai nézők szívébe azonban a Férjek gyöngye sorozatban lopta be magát, amelyet itthon is nagy sikerrel vetítettek több kábelcsatornán. A sorozatban Stiller Kevin James karakterének apósát alakította és állandó konfliktusaik igazi humorforrásként szolgáltak. Jerry Stiller fiával, Ben Stillerrel is számos filmben szerepelt együtt, így láthattuk többek között a Zoolanderben, a Nehézfiúkban vagy az Agyő, nagy Ő! című mozikban. A színész 2020-ban 93 éves korában hunyt el.

A Goldberg család - George Segal

A Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendő sorozatban, A Goldberg családban az unokáihoz mindig lojális, ám vejével rendszeresen konfliktusba kerülő nagypapa, Albert Solomon karakterét alakította George Segal 2013 és 2021 között. Segal ismert hollywoodi színészként került a sorozatba, hiszen már 1966-ban együtt szerepelt a Nem félünk a farkastól című klasszikusban Elizabeth Taylor és Richard Burton oldalán. Filmográfiája olyan nagyszerű alkotásokat tartalmaz még, mint Nicsak, ki beszél, a Tükröm, tükröm, a 2012 vagy a Szerelem és más drogok. Segal 2021-ben 87 éves korában hunyt el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!